Nowy BIG SUB z klopsikami w sosie Marinara dostępny w restauracjach Subway® już od 12 października

Kiedy czujesz olbrzymi głód, a przy okazji chcesz zjeść coś "na szybko", koniecznie sprawdź najnowszą ofertę Subway®. BIG SUB z klopsikami w sosie Marinara, który przygotowywany jest w wersji 30 cm, to idealny posiłek na chłodne jesienne miesiące. To również świetna i nowoczesna alternatywa dla tradycyjnych polskich obiadów, która z powodzeniem zaspokoi nawet wilczy apetyt.

Źródło zdjęć: © materiały partnera

Restauracje Subway® słyną z amerykańskich sandwiczy, wrapów i sałatek, które klienci mogą sami skomponować według indywidualnych potrzeb. Warto jednak zaznaczyć, że restauracje regularnie wprowadzają do swoich stałych ofert sezonowe smaki, których receptury obmyślane są przez ekspertów marki, komponujących nowości według smakowitych i wypróbowanych kombinacji.

- W odpowiedzi na potrzeby naszych gości, chcielibyśmy przedstawić im nową wersję znanego i lubianego Sub’a z klopsikami. Te pyszne klopsiki, przyrządzane w sosie pomidorowym Marinara z rozpływającym się w ustach serem oraz wybieranymi według własnego gustu i smaku warzywami, to propozycja Subway na chłodny jesienny okres. Doskonałym dodatkiem do posiłku będzie także pyszna sezonowa pumpkin spice latte, którą fantastycznie uzupełni czekoladowe ciasteczko mówi Piotr Bruździak, Business Development Agent w Polsce.

Dziś Subway® wprowadza do swojej oferty nową propozycję, która z pewnością zaspokoi największy głód! Długi – 30 cm smakowity posiłek przyrządzony na ciepło może być z łatwością traktowany jako danie obiadowe, zwłaszcza, że jest połączeniem słynnych na całym świecie klopsików w sosie Marinara z dowolnie wybranym pieczywem wypiekanym w Subway®. Podawany w wersji "to go", umożliwia konsumpcję nawet w drodze do celu, gdy jesteśmy tak bardzo zabiegani. Dodatkowo przy zamówieniu na wynos otrzymujemy opakowanie bez plastikowych toreb i sztućców, co ma wpływ na ochronę naszego bezcennego środowiska naturalnego.

© materiały partnera

BIG SUB bazuje na znanych nam doskonale klopsikach z wieprzowego mięsa mielonego, marynowanych przez dwa dni w tradycyjnym włoskim sosie Marinara. Sos ten przygotowywany jest z bardzo dojrzałych pomidorów, cebuli i ziół, dzięki czemu intensywność walorów smakowych jest wyjątkowa. Na klopsiki nakładany jest ser mozzarella i cheddar, który przy podgrzewaniu rozpływa się i świetnie komponuje z mięsem oraz różnymi rodzajami pieczywa. Pieczywo można dobrać według indywidualnych preferencji: pszenne, wieloziarniste ciemne, z parmezanem i oregano, wszystkie wypiekane są na miejscu w restauracjach Subway®. Końcowym dodatkiem do tak przygotowanego dania są świeże warzywa, wybierane już indywidualnie, rewelacyjnie przełamujące smak klopsików z pomidorowym sosem.

Składniki BIG SUB w Subway®:

Długa wersja 30 cm – 8 klopsików z mielonego mięsa wieprzowego, marynowanego przez dwa dni w sosie Marinara, ser mozzarella i cheddar, świeże warzywa i pieczywo według uznania.

Mała wersja 15 cm – 4 klopsiki marynowane przez dwa dni we włoskim sosie Marinara, świeżo wypiekane pieczywo, ser mozzarella i cheddar, świeże warzywa i pieczywo według uznania.

Materiał prasowy Subway
Źródło artykułu: Materiał Partnera

Wybrane dla Ciebie

Dodaj do rosołu w całości. Będzie idealnie klarowny i nabierze pięknego koloru
Dodaj do rosołu w całości. Będzie idealnie klarowny i nabierze pięknego koloru
Mięso idealne dla dzieci oraz seniorów. Ogrom minerałów i białka, a mało tłuszczu
Mięso idealne dla dzieci oraz seniorów. Ogrom minerałów i białka, a mało tłuszczu
Tych grzybów nigdy nie susz. Tracą smak, konsystencję, a nawet stają się niestrawne
Tych grzybów nigdy nie susz. Tracą smak, konsystencję, a nawet stają się niestrawne
Znajdziesz w każdym warzywniaku, ale zapomniana. Doskonała na stłuszczoną wątrobę i problemy z jelitami
Znajdziesz w każdym warzywniaku, ale zapomniana. Doskonała na stłuszczoną wątrobę i problemy z jelitami
Najdroższe grzyby. Kilogram kosztuje 250 tys. zł, ale niewielu odważy się je zbierać
Najdroższe grzyby. Kilogram kosztuje 250 tys. zł, ale niewielu odważy się je zbierać
Kiedyś jadali go tylko chińscy cesarze. Dziś ten grzyb rośnie też w Polsce, ale jest mało znany
Kiedyś jadali go tylko chińscy cesarze. Dziś ten grzyb rośnie też w Polsce, ale jest mało znany
Dietetyk stawia sprawę jasno. Tyle jajek można zjeść w ciągu tygodnia bez obaw
Dietetyk stawia sprawę jasno. Tyle jajek można zjeść w ciągu tygodnia bez obaw
Chińczycy jedzą na kilogramy, tak jak Polacy śliwki. Spowalnia starzenie, chroni przed rakiem
Chińczycy jedzą na kilogramy, tak jak Polacy śliwki. Spowalnia starzenie, chroni przed rakiem
Ulubiona "Faworytka" na przetwory już w sprzedaży. Lidl i Biedronka ścigają się w promocji
Ulubiona "Faworytka" na przetwory już w sprzedaży. Lidl i Biedronka ścigają się w promocji
Zapomnij o drogich suplementach. Ten napój kosztuje grosze, a działa zbawiennie na jelita i trzustkę
Zapomnij o drogich suplementach. Ten napój kosztuje grosze, a działa zbawiennie na jelita i trzustkę
Zapomniany napój wraca do łask. Pomaga schudnąć, wzmacnia serce i kości
Zapomniany napój wraca do łask. Pomaga schudnąć, wzmacnia serce i kości
Czy można pić surowe jajka? Nie każdy ma tego świadomość
Czy można pić surowe jajka? Nie każdy ma tego świadomość