Małgorzata Socha pokazała kuchnię. Te kubki to hit tego sezonu

Małgorzata Socha w mediach społecznościowych udostępniła zdjęcie swojej kuchni. Aktorka postawiła na klasyczny biały wystrój. Przy okazji zdradziła swój sposób na rozgrzanie organizmu przed zabawą z dziećmi na dworze.

Małgorzata Socha pokazała zdjęcie swojej kuchni
Źródło zdjęć: © ONS.pl
Dominika Czerniszewska

Małgorzata Socha opublikowała na swoim instagramowym koncie zdjęcie, na którym siedzi w kuchni z kubkiem gorącej herbaty. I to nie byle jakim. "Popularność "Krainy Lodu 2" w moim domu rośnie z dnia na dzień. A że zima to idealny czas na herbatę z sokiem malinowym, pijemy ją w domu i w drodze na plac zabaw" – napisała aktorka.

Nie dziwi nas to, ponieważ Socha ma trójkę dzieci, a postać Elsy z "Krainy Lodu" podbija polskie przedszkola. Przy okazji aktorka zdradziła świetny sposób na rozgrzanie organizmu. Herbata z sokiem malinowym to strzał w dziesiątkę. My proponujemy wam, aby ją wzbogacić o imbir i pomarańczę.

Zimowa herbata

Składniki
2 torebki czarnej herbaty
2 plasterki cytryny ze skórką
2 plasterki pomarańczy ze skórką
kawałek obranego i pokrojonego w plastry korzenia imbiru
4 goździki
0,5 łyżeczki cynamonu
2-3 łyżki soku malinowego

Przepis
W dużej szklance lub kuflu zaparz swoją ulubioną, czarną herbatę. Następnie wyjmij torebki. Do naparu herbacianego wrzuć przekrojone na pół plastry pomarańczy oraz cytryny. Później dodaj obrany i pokrojony w cieniutkie plasterki świeży imbir. Wrzuć goździki i cynamon oraz wlej według uznania 2 lub 3 łyżki soku malinowego. Smacznego!

Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl

Zobacz także: Jak pomalować brwi? Oto najprostszy sposób

Źródło artykułu:

Wybrane dla Ciebie

Smażę na nim kurki zamiast na maśle. Wychodzą smaczniejsze i chrupiące, ale się nie przypalają
Smażę na nim kurki zamiast na maśle. Wychodzą smaczniejsze i chrupiące, ale się nie przypalają
Czy można jeść spleśniały ser po odkrojeniu pleśni? Wiele osób wciąż nie wie
Czy można jeść spleśniały ser po odkrojeniu pleśni? Wiele osób wciąż nie wie
Czy obraną cebulę trzeba przechowywać w lodówce? Wiele osób wciąż popełnia błąd
Czy obraną cebulę trzeba przechowywać w lodówce? Wiele osób wciąż popełnia błąd
Dodaj do rosołu w całości. Będzie idealnie klarowny i nabierze pięknego koloru
Dodaj do rosołu w całości. Będzie idealnie klarowny i nabierze pięknego koloru
Mięso idealne dla dzieci oraz seniorów. Ogrom minerałów i białka, a mało tłuszczu
Mięso idealne dla dzieci oraz seniorów. Ogrom minerałów i białka, a mało tłuszczu
Tych grzybów nigdy nie susz. Tracą smak, konsystencję, a nawet stają się niestrawne
Tych grzybów nigdy nie susz. Tracą smak, konsystencję, a nawet stają się niestrawne
Znajdziesz w każdym warzywniaku, ale zapomniana. Doskonała na stłuszczoną wątrobę i problemy z jelitami
Znajdziesz w każdym warzywniaku, ale zapomniana. Doskonała na stłuszczoną wątrobę i problemy z jelitami
Najdroższe grzyby. Kilogram kosztuje 250 tys. zł, ale niewielu odważy się je zbierać
Najdroższe grzyby. Kilogram kosztuje 250 tys. zł, ale niewielu odważy się je zbierać
Kiedyś jadali go tylko chińscy cesarze. Dziś ten grzyb rośnie też w Polsce, ale jest mało znany
Kiedyś jadali go tylko chińscy cesarze. Dziś ten grzyb rośnie też w Polsce, ale jest mało znany
Kurczaka robię w chrupiącej panierce. Nie używam bułki tartej i mąki
Kurczaka robię w chrupiącej panierce. Nie używam bułki tartej i mąki
Wygląda i smakuje jak pizza. Ale zrobisz w 5 minut i można jeść bez wyrzutów sumienia
Wygląda i smakuje jak pizza. Ale zrobisz w 5 minut i można jeść bez wyrzutów sumienia
Dietetyk stawia sprawę jasno. Tyle jajek można zjeść w ciągu tygodnia bez obaw
Dietetyk stawia sprawę jasno. Tyle jajek można zjeść w ciągu tygodnia bez obaw