Kuchnia toskańska: sałatka panzanella, ravioli i tiramisu

Kuchnia toskańska: sałatka panzanella, ravioli i tiramisu

Miłośniczka włoskiej kuchni przygotowała pierożki z dynią, sałatkę z toksańskim chlebem, a na deser - tiramisu.
Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie

Kuchnia włoska ma rzeszę fanów wśród Polaków. Lubimy pizzę, makarony i włoskie desery, ale często nie zdajemy sobie sprawy z różnorodności regionalnej kuchni włoskiej. Justyna Czekaj-Grochowska zaproponowała przysmaki prosto z Toskanii i nie tylko. Miłośniczka włoskiej kuchni przygotowała pierożki z dynią, sałatkę z toksańskim chlebem, a na deser - tiramisu. Smacznego!

**Jak wykorzystać czerstwy chleb?**

**Domowy makaron krok po kroku**

**Najlepsze diety 2016**

0
komentarze
Głosuj
Głosuj
0
Wow!
0
Ważne
0
Słabe
0
Straszne
Trwa ładowanie
.
.
.