Trwa ładowanie...

Kuchnia toskańska: sałatka panzanella, ravioli i tiramisu

Miłośniczka włoskiej kuchni przygotowała pierożki z dynią, sałatkę z toksańskim chlebem, a na deser - tiramisu.

d1joujw
d1joujw

Kuchnia włoska ma rzeszę fanów wśród Polaków. Lubimy pizzę, makarony i włoskie desery, ale często nie zdajemy sobie sprawy z różnorodności regionalnej kuchni włoskiej. Justyna Czekaj-Grochowska zaproponowała przysmaki prosto z Toskanii i nie tylko. Miłośniczka włoskiej kuchni przygotowała pierożki z dynią, sałatkę z toksańskim chlebem, a na deser - tiramisu. Smacznego!

d1joujw
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1joujw
Więcej tematów