Trwa ładowanie...
d3m7f2h
Kuchnia toskańska: sałatka panzanella, ravioli i tiramisu

Kuchnia toskańska: sałatka panzanella, ravioli i tiramisu

Miłośniczka włoskiej kuchni przygotowała pierożki z dynią, sałatkę z toksańskim chlebem, a na deser - tiramisu.
Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie
d3m7f2h

Kuchnia włoska ma rzeszę fanów wśród Polaków. Lubimy pizzę, makarony i włoskie desery, ale często nie zdajemy sobie sprawy z różnorodności regionalnej kuchni włoskiej. Justyna Czekaj-Grochowska zaproponowała przysmaki prosto z Toskanii i nie tylko. Miłośniczka włoskiej kuchni przygotowała pierożki z dynią, sałatkę z toksańskim chlebem, a na deser - tiramisu. Smacznego!

Jak wykorzystać czerstwy chleb?

d3m7f2h

Domowy makaron krok po kroku

Najlepsze diety 2016

d3m7f2h

Podziel się opinią

Share

d3m7f2h

d3m7f2h