Trwa ładowanie...

Kozi ser naturalnym lekiem na kłopoty z trawieniem

Będzie również idealny dla alergików. Przyrządzisz go na wiele sposobów.

Share
d4fjnxj

Sery kozie mają wielu przeciwników z powodu intensywnego smaku i zapachu. Tymczasem świetnie sprawdzą się w kuchni, zarówno na słono jak i na słodko. Do wyboru są produkty mające postać stałą lub półpłynna, do smarowania.

- Ser z koziego mleka wspomaga trawienie i zawiera o wiele mniej kazeiny i laktozy niż ser z mleka krowiego, więc jest mniej alergiczny. Proszę nie obawiać się nalotu – wyjaśniał podróżnik kulinarny, Mikołaj Rey.

d4fjnxj
d4fjnxj
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4fjnxj
d4fjnxj
Więcej tematów