Trwa ładowanie...

Kozi ser naturalnym lekiem na kłopoty z trawieniem

Będzie również idealny dla alergików. Przyrządzisz go na wiele sposobów.

d3n4xb0
d3n4xb0

Sery kozie mają wielu przeciwników z powodu intensywnego smaku i zapachu. Tymczasem świetnie sprawdzą się w kuchni, zarówno na słono jak i na słodko. Do wyboru są produkty mające postać stałą lub półpłynna, do smarowania.

- Ser z koziego mleka wspomaga trawienie i zawiera o wiele mniej kazeiny i laktozy niż ser z mleka krowiego, więc jest mniej alergiczny. Proszę nie obawiać się nalotu – wyjaśniał podróżnik kulinarny, Mikołaj Rey.

d3n4xb0
d3n4xb0
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3n4xb0
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj