Kompot z letnich owoców. Naturalny i słodki
Przepis
Domowy, pyszny kompot z czereśni, porzeczek i borówek. Łączy smak kwaśny i słodki jednocześnie, dlatego świetnie urozmaici obiad - nie tylko niedzielny. Przygotowanie jest wyjątkowo proste i warto zastąpić nim sklepowe napoje czy gazowane drinki. Idealna propozycja w cyklu "Smaki Polski", a sprawdzony przepis prosto z bloga "Dziękuję było pyszne".
5.0
(4 głosy)
Oceń:
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 2-4 |
Źródło: www.dziekujebylopyszne.pl
Składniki
- 500 g czereśni
- 250 g porzeczek
- 250 g borówek
- cukier (ilość wg uznania)
- 5 szklanek wody
Przepis
Polecamy wideo: Jak prawidłowo parzyć herbatę
Kompot z letnich owoców. Naturalny i słodki
Kategoria przepisów | |
Rodzaj potrawy | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
4
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.