Trwa ładowanie...
02-04-2015 08:19

Jak wybrać najlepszy majonez?

Jak wiadomo, święta wielkanocne zbliżają się wielkimi krokami, a bez tego dodatku nie wyobrażamy sobie świątecznych sałatek czy jajek na twardo. Gościem programu "Pytanie na śniadanie" była Agnieszka Piskała. Dietetyk zdradziła, z czego powinien składać się dobry majonez i jak po etykiecie sprawdzić, czy wybraliśmy dobry produkt. Specjalistka wyjaśniła również kontrowersje związane z konserwantem przedłużającym przydatność do spożycia majonezu.

Share
d3zcwyq

Święta wielkanocne tuż tuż i większość z nas robi właśnie listy zakupów. Na wielu z nich znajdzie się majonez - bez tego dodatku nie wyobrażamy sobie bowiem świątecznych sałatek czy jajek na twardo. Gościem programu "Pytanie na śniadanie" była Agnieszka Piskała. Dietetyk zdradziła, z czego powinien składać się dobry majonez i jak po etykiecie sprawdzić, czy wybraliśmy dobry produkt. Specjalistka wyjaśniła również kontrowersje związane z konserwantem przedłużającym przydatność do spożycia majonezu.

d3zcwyq
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3zcwyq
d3zcwyq
Więcej tematów