Marta Wodzińska2 września 2019, 14:37ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJJajka w nowej odsłonie. Tunezyjska szakszuka Szakszuka to danie danie z Bliskiego Wschodu i Afryki Północnej, prawdopodobnie pochodzi z Tunezji. Nazwę można przetłumaczyć jako wielki bałagan. Potrawa składa się głównie z jajek smażonych na pomidorach. Zobacz film. pomidory jajka szakszuka Zwiń opis materiału Rozwiń opis materiału Odkryj więcej Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Weź 2 ogórki, ser i kilka składników do doprawienia. Sałatka o niebo lepsza niż mizeria ZAPISZ ZAPISANO Marynata do skrzydełek na grilla. Olej, przyprawy i 1 dodatkowy produkt zrobią robotę ZAPISZ ZAPISANO