Trwa ładowanie...
dawi9ly
09-04-2020 10:12

Jajka faszerowane w wersji fit. Odchudzamy tradycyjny przepis

Przepis

Faszerowane jajka wcale nie muszą być kaloryczną bombą, wystarczy zrezygnować z majonezu. Przepis z bloga "Krylowa kuchnia".

dawi9ly
5.0
(6 głosów)
Oceń:
Krylowa Kuchnia
Źródło: Krylowa Kuchnia
Składniki
Przepis

Jajka ugotować na twardo, schłodzić, przekroić na pół i wyjąć żółtko. Żółtka rozgnieść widelcem. Szczypior i rzodkiewkę pokroić wymieszać z żółtkami i serkiem, doprawić solą i pieprzem, tak przygotowaną pastą faszerować jaja.

Podziel się opinią

8

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dawi9ly
dawi9ly
dawi9ly
Więcej tematów
dawi9ly

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj