Trwa ładowanie...
d1jgapg
d1jgapg

Duszone warzywa z patelni

Przepis
3.0
(20 głosów)
Oceń:
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

2-3

Zdjęcie
Składniki
  • 1 cebula
  • 1 marchew
  • 200 g cukinii
  • 150 g pieczarek
  • 200 g brokułów
  • 200 g kalafiora
  • 3 łyżki oleju do smażenia
  • pół szklanki bulionu
Przepis

Pokrój cebulę, marchew, pieczarki i cukinie na średnio grube plasterki. Kalafior i brokuł podziel na mniejsze różyczki. Podsmaż na patelni cebulę wraz z pieczarkami. Dodaj wcześniej przygotowane warzywa i smaż do czasu, aż staną się miękkie. Dolej bulion i dobrze wymieszaj. Duś przez 3 minuty.

Przepis poleca Piotr Murawski, szef kuchni Knorr

Duszone warzywa z patelni
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

Share
d1jgapg
d1jgapg
d1jgapg
d1jgapg
Więcej tematów
d1jgapg