19-04-2009 10:25
Ciasto ucierane pod makowiec lub sernik
Przepis
Ciasto ucierane to jeden z podstawowych przepisów, które powinna znac każda pani domu. Doskonale sprawdzi się jako spód do makowca luub sernika.
3.8
(13 głosów)
Oceń:
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 2-3 |
Źródło: 123
Składniki
Przepis
Margarynę, żółtka, cukier utrzeć, dodać proszek, mąkę i na końcu pianę. Piec z masą makową lub serową na blaszce wyłożonej folią aluminiową.
Piec 25 minut w temp 180 C.
Przepis dodał użytkownik oliwkowa
Ciasto ucierane pod makowiec lub sernik
Kategoria przepisów | |
Rodzaj potrawy | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
1
2
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.