Trwa ładowanie...
d2br7kg
29-09-2008 19:40

Bigos z żołądków drobiowych

Przepis

Podroby mają tyle samo swoich zwolenników, co przeciwników. Odpowiednio przygotowane mogą być naprawdę smacznym i wartościowym uzupełnieniem naszego menu. Wypróbujcie przepis na bigos z żołądków drobiowych z dodatkiem czerwonej fasoli i cebulki.

d2br7kg
3.0
(2 głosy)
Oceń:
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

3-4

Okazja:
123
Źródło: 123
Składniki
  • 1 kg żołądków drobiowych
  • 1 kg kiełbasy np. zwyczajnej
  • 2 puszki fasoli konserwowej czerwonej
  • 3-4 cebule
  • koncentrat pomidorowy mały
  • sól, pieprz
Przepis

Żołądki ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, pokroić w kostkę. Kiełbasę i cebule pokrojone w kostkę podsmażyć, dodać żołądki, fasolę i doprawić

Przepis dodał użytkownik alicjabor23

Bigos z żołądków drobiowych
Kategoria przepisów
Rodzaj potrawy
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2br7kg
d2br7kg
d2br7kg
d2br7kg
Więcej tematów
d2br7kg