29-09-2008 19:40
Bigos z żołądków drobiowych
Przepis
Podroby mają tyle samo swoich zwolenników, co przeciwników. Odpowiednio przygotowane mogą być naprawdę smacznym i wartościowym uzupełnieniem naszego menu. Wypróbujcie przepis na bigos z żołądków drobiowych z dodatkiem czerwonej fasoli i cebulki.
3.0
(2 głosy)
Oceń:
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 3-4 |
Okazja: |
Źródło: 123
Składniki
Przepis
Żołądki ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, pokroić w kostkę. Kiełbasę i cebule pokrojone w kostkę podsmażyć, dodać żołądki, fasolę i doprawić
Przepis dodał użytkownik alicjabor23
Bigos z żołądków drobiowych
Kategoria przepisów | |
Rodzaj potrawy | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
1
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.