Trwa ładowanie...
d36g9o4
Angielski patent na czerstwe pieczywo

Angielski patent na czerstwe pieczywo

Myślisz, że z suchego pieczywa możesz zrobić tylko bułkę tartą? Nic bardziej mylnego. Czerstwe kajzerki czy chałki są z natury bardziej chrupiące, więc są wprost stworzone do niektórych potraw. Deser z czerstwych kromek chleba to brytyjski przysmak. Do jego przygotowania możemy również wykorzystać nieświeże pączki, pieczywo tostowe, bułeczki, drożdżówki czy chałkę. Zobacz film.

d36g9o4
d36g9o4
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj