Trwa ładowanie...
d2cnfso
09-01-2014 15:48

Krem z marchwi i soczewicy

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2cnfso
Składniki
  • Marchew młoda Bonduelle (puszka 425ml)
  • Soczewica “Gotowane na Parze” (puszka 425ml)
  • 1 cebula
  • 400 ml bulionu warzywnego
  • Zioła (tymianek, oregano, pietruszka)
  • Sól
  • oliwa z oliwek
Przepis

Podsmażyć cebulę na odrobinie oliwy z oliwek, dodać marchew i soczewicę. Przykryć na kilka minut, po czym dodać bulion warzywny. Gotować przez 5-10 minut, a następnie zmiksować wszystkie składniki. Doprawić do smaku solą i świeżymi ziołami.

Przepis dodał użytkownik Bonduelle

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2cnfso
d2cnfso
d2cnfso
Więcej tematów
d2cnfso

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj