oprac. Katarzyna Gileta8 maja 2019, 11:49ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJZiemniaki gratin z tymiankiem. Francuski klasyk Ziemniaki gratin to klasyczna francuska zapiekanka ze śmietaną i serem. Smakuje zarówno jako dodatek do mięs, jak i solo. Danie możemy wzbogacić ulubionymi dodatkami np. kaparami. obiad ziemniaki kuchnia francuska przepisy kulinarne zapiekanka ziemniaczana +2Zwiń opis materiału Rozwiń opis materiału Odkryj więcej Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Weź 2 ogórki, ser i kilka składników do doprawienia. Sałatka o niebo lepsza niż mizeria ZAPISZ ZAPISANO Marynata do skrzydełek na grilla. Olej, przyprawy i 1 dodatkowy produkt zrobią robotę ZAPISZ ZAPISANO