Trwa ładowanie...

Wiosenny detoks owocowo-warzywny

Dietetyk Aneta Łańcuchowska zaproponowała wiosenny detoks owocowo-warzywny. Na stole pojawiły się: koktajl szpinakowo-jabłkowy z melisą, pieczona papryka faszerowana cukinią i pomidorami, zupa pomidorowo-paprykowa, pieczona dynia z jabłkiem, a także koktajl owocowy z limonką. Zdrowo, smacznie i kolorowo – w sam raz na wiosnę!

W artykule znajdują się linki i boksy z produktami naszych partnerów. Wybierając je, wspierasz nasz rozwój.

icon info

W artykule znajdują się linki i boksy z produktami naszych partnerów. Wybierając je, wspierasz nasz rozwój.

dl58g9v
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dl58g9v
Więcej tematów