Wielkanocny obiad bez mięsa? W nowym odcinku Smacznego! proponujemy pyszne kotlety jajeczne z olejem rzepakowym i koperkiem
W Święta Wielkanocne nie może zabraknąć jajek w różnej postaci. A gdyby tak zrobić z nich smaczne danie na świąteczny obiad? Kotlety na bazie jajek i oleju rzepakowego to świetna alternatywa mięsa, a dodatek świeżo siekanego koperku gwarantuje pyszny, wiosenny smak. Przygotuj je razem z nami.
Wielkanoc to nie tylko mięsa i wędliny, ale przede wszystkim jajka. Zainspiruj się naszą propozycją i podaj je gościom także w wersji obiadowej! Kotleciki jajeczne to pyszne, zdrowe i sycące danie, które będzie ciekawym urozmaiceniem świątecznego stołu. Smażone na oleju rzepakowym nabiorą złocistego koloru, a nie zdominuje on smaku potrawy. Obejrzyj nowy odcinek Smacznego! i zobacz, jak zrobić to pyszne danie krok po kroku.
Smacznego! Przepis na kotlety jajeczne z olejem rzepakowym i koperkiem
Działanie zostało zrealizowane z Funduszu Promocji Roślin Oleistych.
WP Kuchnia na: