Wielkanoc 2020. Agnieszka Dygant pokazała świąteczny żurek. Fani: "Na grubo"

Agnieszka Dygant na swoim profilu na Instagramie pokazała świąteczne potrawy. Nie zabrakło tradycyjnego żurku i sernika z sosem malinowym.

Agnieszka Dygant pokazała swoje świąteczne menu
Źródło zdjęć: © ONS

Agnieszka Dygant nie poddaje się otaczającej nas pandemii. I chociaż ten czas nie możemy spędzić w gronie najbliższych, to nic nie powstrzymuje nas od przygotowania tradycyjnych potrwa. Z podobnego założenia wyszła na przykład Anna Starmach. Jurorka "MasterChefa" zachęcałą do świątecznych przygotowań, które mogą okazać się świetnym sposobem na oderwanie się od przytłaczającej rzeczywistości. Dygant wzięła sobie chyba to do serca, bo w tym tym roku były u niej i żurek, i słodkie wypieki.

Wielkanoc 2020. Agnieszka Dygant pochwaliła się świątecznym menu

Obserwatorom nie uszło uwadze, że zupa celebrytki jest bardzo treściwa. Nie zabrakło kilku rodzajów mięs oraz jajka na twardo. Jako deser królował sernik z malinowym sosem. Zdjęcia aktorka podpisała krótko: "Smacznego".

W komentarzach pojawiły się świąteczne życzenia. "Smacznego i wesołych świąt!", "Taki żurek to mógłbym jeść 365 dni w roku", "Spokojnych świąt", "Zdrowych, rodzinnych radosnych i smacznych świąt", "Na grubo" – pisali.

Zobacz też: Jak przygotować jajka, by były najzdrowsze

Chcesz się pochwalić swoimi kulinarnymi osiągnięciami? Masz ciekawy przepis? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl

Źródło artykułu:

Wybrane dla Ciebie

Biedronka zaszalała z ceną, Lidl też kusi. Ta niedoceniona ryba jest przepyszna z piekarnika
Biedronka zaszalała z ceną, Lidl też kusi. Ta niedoceniona ryba jest przepyszna z piekarnika
Dietetyczka poleca ten ser na odchudzanie. Sporo białka i kremowa konsystencja
Dietetyczka poleca ten ser na odchudzanie. Sporo białka i kremowa konsystencja
Karkówkę piekę tylko w tej temperaturze. Zawsze wychodzi soczysta i delikatna
Karkówkę piekę tylko w tej temperaturze. Zawsze wychodzi soczysta i delikatna
Smażę na nim kurki zamiast na maśle. Wychodzą smaczniejsze i chrupiące, ale się nie przypalają
Smażę na nim kurki zamiast na maśle. Wychodzą smaczniejsze i chrupiące, ale się nie przypalają
Czy można jeść spleśniały ser po odkrojeniu pleśni? Wiele osób wciąż nie wie
Czy można jeść spleśniały ser po odkrojeniu pleśni? Wiele osób wciąż nie wie
Czy obraną cebulę trzeba przechowywać w lodówce? Wiele osób wciąż popełnia błąd
Czy obraną cebulę trzeba przechowywać w lodówce? Wiele osób wciąż popełnia błąd
Dodaj do rosołu w całości. Będzie idealnie klarowny i nabierze pięknego koloru
Dodaj do rosołu w całości. Będzie idealnie klarowny i nabierze pięknego koloru
Mięso idealne dla dzieci oraz seniorów. Ogrom minerałów i białka, a mało tłuszczu
Mięso idealne dla dzieci oraz seniorów. Ogrom minerałów i białka, a mało tłuszczu
Tych grzybów nigdy nie susz. Tracą smak, konsystencję, a nawet stają się niestrawne
Tych grzybów nigdy nie susz. Tracą smak, konsystencję, a nawet stają się niestrawne
Znajdziesz w każdym warzywniaku, ale zapomniana. Doskonała na stłuszczoną wątrobę i problemy z jelitami
Znajdziesz w każdym warzywniaku, ale zapomniana. Doskonała na stłuszczoną wątrobę i problemy z jelitami
Najdroższe grzyby. Kilogram kosztuje 250 tys. zł, ale niewielu odważy się je zbierać
Najdroższe grzyby. Kilogram kosztuje 250 tys. zł, ale niewielu odważy się je zbierać
Kiedyś jadali go tylko chińscy cesarze. Dziś ten grzyb rośnie też w Polsce, ale jest mało znany
Kiedyś jadali go tylko chińscy cesarze. Dziś ten grzyb rośnie też w Polsce, ale jest mało znany