Trwa ładowanie...
04-08-2015 19:31

Tłuszcze w kuchni - co warto o nich wiedzieć?

Jaki tłuszcz wybrać do smarowania pieczywa, a jaki do smażenia? Dietetyk kliniczny Katarzyna Kosałka omówiła w programie "Studio Active" właściwości smalcu, masła i margaryny. Wskazała Ile kalorii ma smalec, ile masło, a ile margaryna, a także przedstawiła najczęstsze błędy związane z zastosowaniem popularnych tłuszczów.

Share
d706zcg

Jaki tłuszcz wybrać do smarowania pieczywa, a jaki do smażenia? Dietetyk kliniczny Katarzyna Kosałka omówiła w programie "Studio Active" właściwości smalcu, masła i margaryny. Wskazała ile kalorii mają te produkty, a także przedstawiła najczęstsze błędy związane z zastosowaniem popularnych tłuszczów.

d706zcg
d706zcg
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d706zcg
Więcej tematów