Trwa ładowanie...
d3cwnjq
Tłuszcze w kuchni - co warto o nich wiedzieć?
x-news
kuchenne nowości

Tłuszcze w kuchni - co warto o nich wiedzieć?

Jaki tłuszcz wybrać do smarowania pieczywa, a jaki do smażenia? Dietetyk kliniczny Katarzyna Kosałka omówiła w programie "Studio Active" właściwości smalcu, masła i margaryny. Wskazała Ile kalorii ma smalec, ile masło, a ile margaryna, a także przedstawiła najczęstsze błędy związane z zastosowaniem popularnych tłuszczów.
Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie
d3cwnjq

Jaki tłuszcz wybrać do smarowania pieczywa, a jaki do smażenia? Dietetyk kliniczny Katarzyna Kosałka omówiła w programie "Studio Active" właściwości smalcu, masła i margaryny. Wskazała ile kalorii mają te produkty, a także przedstawiła najczęstsze błędy związane z zastosowaniem popularnych tłuszczów.

Uwaga na podróbki masła - jak rozpoznać dobry produkt?

d3cwnjq

Smażalnie ryb - jak nie dać się oszukać w takich lokalach?

Proste przepisy na domowy chleb i serek topiony

d3cwnjq

Podziel się opinią

Share

d3cwnjq

d3cwnjq