Trwa ładowanie...
d2y0ihl
20-03-2015 08:23

Sałatka fasolowa

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2y0ihl
Składniki
  • 400 g czerwonej fasoli z puszki
    • pół sałaty masłowej
    • strąk czerwonej papryki
    • 1/4 szklanki oliwy z oliwek
    • 4 łyżki posiekanej natki pietruszki
    • 1 czerwona cebula
    • 2 ząbki czosnku
    • sól i pieprz
Przepis

Posiekaj drobno cebulę i paprykę. Do dużej salaterki wsyp fasolę, posiekaną cebulę i paprykę. Dodaj natkę pietruszki.

Oliwę z oliwek wymieszaj z posiekanym czosnkiem i przyprawami.

Polej sałatkę sosem i wstaw do lodówki na pół godziny. Umyj i osusz sałatę, ułóż na brzegu wokół całej salaterki i podawaj z grzankami.

Przepis poleca Piotr Murawski, szef kuchni Knorr

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2y0ihl
d2y0ihl
d2y0ihl
Więcej tematów
d2y0ihl

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj