Trwa ładowanie...
d3eolte
31-07-2009 12:22

Piers z kurczaka z pieczarkami i serem topionym

Przepis
5.0
(4 głosy)
Oceń:
d3eolte
Składniki
  • -piersi z kurczaka,
  • - 6-8 średnich pieczarek,
  • - ser topiony kremowy - kostka,
  • - śmietana,
  • - olej,
  • - sól,
  • - pieprz,
  • - można dodać również przyprawy do kurczaka
Przepis

Pieczarki obieramy ze skorki, kroimy w plasterki, dusimy na oleju 5-10 minut. Nastepnie kladziemy piersi z kurczaka i dusimy pod przykryciem ok. 20 minut, dodajemy rowniez sol i pieprz. Pod koniec kroimy ser topiony w gruba kostke, dodajemy do kurczaka. Kiedy ser sie roztopi dodajemy smietane, ilosc uzalezniona od konsystencji sosu, jaki chcemy uzyskac.

Przepis dodał użytkownik Goplana

d3eolte

Podziel się opinią

Share

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3eolte
d3eolte
d3eolte
Więcej tematów
d3eolte