Trwa ładowanie...
d2hkbhd
31-07-2009 12:22

Piers z kurczaka z pieczarkami i serem topionym

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2hkbhd
Składniki
  • -piersi z kurczaka,
  • - 6-8 średnich pieczarek,
  • - ser topiony kremowy - kostka,
  • - śmietana,
  • - olej,
  • - sól,
  • - pieprz,
  • - można dodać również przyprawy do kurczaka
Przepis

Pieczarki obieramy ze skorki, kroimy w plasterki, dusimy na oleju 5-10 minut. Nastepnie kladziemy piersi z kurczaka i dusimy pod przykryciem ok. 20 minut, dodajemy rowniez sol i pieprz. Pod koniec kroimy ser topiony w gruba kostke, dodajemy do kurczaka. Kiedy ser sie roztopi dodajemy smietane, ilosc uzalezniona od konsystencji sosu, jaki chcemy uzyskac.

Przepis dodał użytkownik Goplana

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2hkbhd
d2hkbhd
d2hkbhd
Więcej tematów
d2hkbhd

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj