Trwa ładowanie...
d11hb8t
04-11-2008 20:32

Pasta z wędzonej makreli

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d11hb8t
Składniki
  • 1 wędzona makrela
  • 1 cebula
  • 3-4 średnie ogórki konserwowe
  • 5 jajek
  • majonez
  • sól
  • pieprz
Przepis

Jajka ugotować na twardo, ostudzić. Cebule ogórki i ugotowane jajka pokroić w drobną kostkę. Z makreli usunąć ości i rozdrobnić. Wszystko połączyć, dodać majonez. Doprawić solą i pieprzem.

Przepis dodał użytkownik Gosia25

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d11hb8t
d11hb8t
d11hb8t
Więcej tematów
d11hb8t

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj