Trwa ładowanie...
d1pxzwi
23-09-2015 12:17

Obfita pieczonka z ogniska

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d1pxzwi
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

3-4

Składniki
  • • 50 g boczku duńskiego wędzonego ZM Pekpol
  • • 1 karkówka w marynacie ZM Pekpol
  • • 6 ziemniaków
  • • 2 cebule
  • • 3 ząbki czosnku
  • • 2 marchewki
  • • Liść laurowy
  • • Kilka ziarenek ziela angielskiego
  • • Sól, pieprz
  • • Liść białej kapusty
Przepis

Na dnie garnka ułożyć liść kapusty (inaczej pieczonka może się przypalić). Wszystkie pozostałe składniki pokroić w kostkę i ułożyć w garnku. Garnek przykryć i piec nad ogniem około godziny. Smacznego!

Przepis dodał użytkownik gastrosfera

Obfita pieczonka z ogniska
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1pxzwi
d1pxzwi
d1pxzwi
d1pxzwi
Więcej tematów
d1pxzwi

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj