Kotlety z siekanej wątróbki. Posmakują nie tylko amatorom podrobów
Tak przygotowana wątróbka posmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. Proponujemy, by takie kotlety podać z ziemniaczanym puree lub kaszą gryczaną i surówką z kiszonej kapusty.
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 2-3 |
- Wątróbkę umyć, odsączyć i drobno pokroić.
- Dodać jajko, mąkę oraz pozostałe składniki.
- Dokładnie wymieszać.
- Kłaść łyżką porcje na rozgrzany tłuszcz i smażyć z obydwu stron.
Przepis dodał użytkownik oliwkowa
Chcesz się pochwalić swoimi kulinarnymi osiągnięciami? Masz ciekawy przepis? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl
Kategoria przepisów | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
Komentarze