Trwa ładowanie...

Jesienne menu z dynią w roli głównej

Pyszne propozycje Jana Kuroń na rodzinny, jesienny obiad.

d1zwlqc
d1zwlqc

Dynia to jedno z jesiennych warzyw, które najlepiej smakuje w sezonie. Na straganach i sklepach spożywczych możemy przebierać w różnych jej odmianach i eksperymentować w kuchni. Swoje popisowe propozycje na ten produkt poleca Jan Kuroń. Kucharz przygotował dynię faszerowaną pęczakiem, wędlinami i ziołami, smażonego sandacza na purée z dyni z czarnuszką i emulsją z natki pietruszki oraz krem z dyni i wędzonych śliwek podany z bekonowymi chipsami.

d1zwlqc
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1zwlqc
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj