Trwa ładowanie...
d4fes80
Jesienne menu z dynią w roli głównej

Jesienne menu z dynią w roli głównej

Pyszne propozycje Jana Kuroń na rodzinny, jesienny obiad.
Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie
d4fes80

Dynia to jedno z jesiennych warzyw, które najlepiej smakuje w sezonie. Na straganach i sklepach spożywczych możemy przebierać w różnych jej odmianach i eksperymentować w kuchni. Swoje popisowe propozycje na ten produkt poleca Jan Kuroń. Kucharz przygotował dynię faszerowaną pęczakiem, wędlinami i ziołami, smażonego sandacza na purée z dyni z czarnuszką i emulsją z natki pietruszki oraz krem z dyni i wędzonych śliwek podany z bekonowymi chipsami.

POLECAMY:

d4fes80

Sandacz z rukolą i białą rzodkwią

Makaronowa, olbrzymia i piżmowa. Oto jak jeść jesienne dynie

Sernik dyniowy z karmelem

d4fes80

Podziel się opinią

Share

d4fes80

d4fes80