Trwa ładowanie...
d3fzuq0
08-05-2015 15:23

Grillowana karkówka pieczona z rozmarynem i zieloną fasolką

Przepis

Karkówka to jedna z najpopularniejszych potraw, jeśli chodzi o grillowanie. Odpowiednio doprawiona i uzupełniona o aromatyczne warzywa stanowi świetny dodatek imprezowego stołu.

d3fzuq0
Oceń jako pierwszy:
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Getty Images
Źródło: Getty Images
Składniki
  • • karkówka w marynacie ZM Pekpol
  • • 300 g zielonej fasolki szparagowej
  • • 3 plastry boczku duńskiego parzonego ZM Pekpol
  • • kilka gałązek rozmarynu
Przepis

Na plastrach karkówki ułożyć gałązki rozmarynu. Mięso upiec na grillu. Fasolkę przez chwilę parzyć we wrzątku, następnie owinąć plastrem boczku, ułożyć na tacce do grillowania i upiec na ruszcie.

Przepis dodał użytkownik gastrosfera

Grillowana karkówka pieczona z rozmarynem i zieloną fasolką
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

Share
d3fzuq0

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3fzuq0
d3fzuq0
d3fzuq0
d3fzuq0
Więcej tematów
d3fzuq0