Trwa ładowanie...
d4fhnk3
d4fhnk3

Grillowana karkówka pieczona z rozmarynem i zieloną fasolką

Przepis

Karkówka to jedna z najpopularniejszych potraw, jeśli chodzi o grillowanie. Odpowiednio doprawiona i uzupełniona o aromatyczne warzywa stanowi świetny dodatek imprezowego stołu.

Oceń jako pierwszy:
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Grillowana karkówka z romarynem
Getty Images
Składniki
  • • karkówka w marynacie ZM Pekpol
  • • 300 g zielonej fasolki szparagowej
  • • 3 plastry boczku duńskiego parzonego ZM Pekpol
  • • kilka gałązek rozmarynu
Przepis

Na plastrach karkówki ułożyć gałązki rozmarynu. Mięso upiec na grillu. Fasolkę przez chwilę parzyć we wrzątku, następnie owinąć plastrem boczku, ułożyć na tacce do grillowania i upiec na ruszcie.

Przepis dodał użytkownik gastrosfera

Grillowana karkówka pieczona z rozmarynem i zieloną fasolką
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

Share
d4fhnk3
d4fhnk3
d4fhnk3
d4fhnk3
Więcej tematów
d4fhnk3