Gosia Andrzejewicz spektakularnie schudła. Wiemy, co gotowała z Damianem Kordasem
Gosia Andrzejewicz w ostatnim czasie powraca do łask świata show-biznesu. Piosenkarka schudła i cieszy się coraz większym zainteresowaniem portali plotkarskich, ale nie tylko. Damian Kordas, który jest zwycięzcą "MasterChefa", zaprosił ją do wspólnego gotowania. Wiemy, co ugotowali.
Gosia Andrzejewicz w kwietniu poinformowała swoich fanów, że po powrocie z wakacji schudła 7 kilogramów. Zmieniła nawyki żywieniowe i wyszło jej to na dobre. Tym bardziej ciekawiło nas, co przygotowała wspólnie z Damianem Kordasem, jako gość jego kanału na YouTube.
Gosia Andrzejewicz – kurczak w kremowym sosie
Gosia Andrzejewicz zdecydowała się przygotować wspólnie z Damianem Kordasem kurczaka w kremowym sosie z grzybami. Aby wykonać podobne danie będziesz potrzebować:
30 dag borowików,
1 pierś z kurczaka,
jedną, sporą cebulę lub dwie małe,
zieloną pietruszkę,
czosnek,
śmietanę 12%,
oliwę,
sól,
pieprz
Cebulę pokrój w kostkę, posiekaj czosnek. Na patelni rozgrzej oliwę i zeszklij cebulę wraz z czosnkiem. W międzyczasie pokrój kurczaka i kiedy cebula lekko się zarumieni, dodaj go na patelnię. Smaż po 2 minuty z każdej strony, a następnie dodaj pokrojone borowiki. Duś razem przez 15 minut. Kiedy borowiki będą już miękkie, zalej je śmietaną. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Możesz podawać go z makaronem, lecz jeśli chcesz być fit jak Gosia Andrzejewicz, lepszym dodatkiem będzie kasza gryczana.
Trwa ładowanie wpisu: instagram
Zobacz także: Dania idealnie na jesień. Chandra już cię nie dopadnie
Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl