25-10-2012 13:22
Faszerowane skrzydełka
Przepis
4.4
(11 głosów)
Oceń:
Składniki
- 20 sztuk skrzydełek
- 1 kg mieszanego mielonego mięsa
- 5 ogórków konserwowych
- słoik papryki konserwowej
- 2 cebule
- olej
- przyprawa do drobiu
- sól
- pieprz
Przepis
1.Mielone mięso przypraw.Ogórki,paprykę i cebulę pokrój w paski.Skrzydełka wyluzuj z kości.
2.Skrzydełka napełnij mielonym mięsem i warzywami.Oprósz przyprawą do drobiu.Ułóż na blasze,polej olejem.Piecz około godziny w temperaturze 200 stopni C,stopniowo zmniejszając do 180 stopni C.
Przepis dodał użytkownik wiwona42
Podziel się opinią
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.