Dżentelmen w kuchni - podejmij wyzwanie z QAFP!

Chcesz poznać przepis na udaną randkę? Chciałbyś dowiedzieć się, dlaczego do przyrządzania dań mięsnych warto wybierać certyfikowaną wieprzowinę?

Obraz
Źródło zdjęć: © 123RF.COM

*Chcesz poznać przepis na udaną randkę? Chciałbyś dowiedzieć się, dlaczego do przyrządzania dań mięsnych warto wybierać certyfikowaną wieprzowinę? Już 29 lipca, w ramach kampanii „Gwarancja Jakości QAFP” grupa odważnych mężczyzn będzie miała okazję wziąć udział w warsztatach kulinarnych i zgłębić tajniki gotowania. Spotkanie, na terenie warszawskiego studio kulinarnego Food Lab, poprowadzi znany prezenter telewizyjny – Olivier Janiak, a Sebastian Kornacki – szef kuchni A’la Carte w Hotelu Airport Okęcie, zdradzi uczestnikom sprawdzone triki kulinarne. *

Współcześni mężczyźni coraz częściej zaglądają do kuchni, wcale nie tylko po to, by coś zjeść, ale również żeby miło zaskoczyć swoją ukochaną! Pora więc przełamać utarty stereotyp, że kuchnia to królestwo kobiet. W myśl zasady „przez żołądek do serca”, warto wziąć udział w warsztatach kulinarnych i poznać kilka nowych, ciekawych przepisów, które podbiją niejedno damskie podniebienie. Podczas spotkania uczestnicy dowiedzą się jak przygotować smaczny i zaskakujący posiłek dla swojej drugiej połówki oraz jak kreatywnie wykorzystać wysokojakościową wieprzowinę QAFP w kuchni.

Za część kulinarną wydarzenia odpowiadać będzie Sebastian Kornacki, szef kuchni A’la Carte Hotelu Airport Okęcie. Jolanta Ciechomska, Koordynator Systemu QAFP z Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego, doradzi uczestnikom czym kierować się przy wyborze wieprzowiny, a następnie opowie o walorach produktów opatrzonych znakiem QAFP. Natomiast o tym, jak być prawdziwym dżentelmenem i co zrobić, aby nie tylko jakość potrawy, ale i spotkania była wysoka, opowie certyfikowany trener savoir vivre – Piotr Kłyk.

Relacja z wydarzenia zostanie opublikowana na wp.pl oraz na kuchnia.wp.pl.

Już dziś można zgłosić swój udział w warsztatach. Wystarczy wysłać maila na adres mailowy: warsztaty@partnersi.com.pl (w tytule maila wpisz: warsztaty dżentelmen w kuchni 29 lipca, a w treści podaj swoje imię, nazwisko i telefon kontaktowy).

Mamy jedynie 25 miejsc, więc kto pierwszy – ten lepszy! Na zgłoszenia czekamy do 26 lipca.

Warsztaty są organizowane bezpłatnie w ramach kampanii „Gwarancja Jakości QAFP”.

Źródło artykułu:
Wybrane dla Ciebie
To deser, który jem niemal codziennie. Skończyły się moje problemy z brzuchem i jelitami
To deser, który jem niemal codziennie. Skończyły się moje problemy z brzuchem i jelitami
Czerwona plamka na jajku. Mało kto wie, co oznacza i czy można je bezpiecznie zjeść
Czerwona plamka na jajku. Mało kto wie, co oznacza i czy można je bezpiecznie zjeść
Wymiata złogi z jelit i pomaga w odchudzaniu. Idealna dla sercowców
Wymiata złogi z jelit i pomaga w odchudzaniu. Idealna dla sercowców
Brudne słoiki wyrzucaj do tego kosza. Wielu popełnia błąd
Brudne słoiki wyrzucaj do tego kosza. Wielu popełnia błąd
Rzadko gości w naszej kuchnni. Chroni serce i poprawia pamięć, dlatego jest idealny dla seniorów
Rzadko gości w naszej kuchnni. Chroni serce i poprawia pamięć, dlatego jest idealny dla seniorów
Mięso delikatne jak żadne inne. Ma mało tłuszczu, za to pełno białka i żelaza
Mięso delikatne jak żadne inne. Ma mało tłuszczu, za to pełno białka i żelaza
Wypij rano przed śniadaniem. Pomoże obniżyć cukier
Wypij rano przed śniadaniem. Pomoże obniżyć cukier
Jest bardzo podobna do jarzynowej, ale tysiąc razy lepsza. Na Boże Narodzenie zachwycę wszystkich pomysłem
Jest bardzo podobna do jarzynowej, ale tysiąc razy lepsza. Na Boże Narodzenie zachwycę wszystkich pomysłem
Lepsza niż z kawiarni. Doskonale rozgrzewa, dodaje energii i poprawia koncentrację
Lepsza niż z kawiarni. Doskonale rozgrzewa, dodaje energii i poprawia koncentrację
Wystarczy dolać pół szklanki do masy. Mielone wychodzą delikatne, pulchne, ale mają chrupką skórkę
Wystarczy dolać pół szklanki do masy. Mielone wychodzą delikatne, pulchne, ale mają chrupką skórkę
Dodaję łyżkę do placków ziemniaczanych. Wychodzą chrupkie, ale nie piją tłuszczu
Dodaję łyżkę do placków ziemniaczanych. Wychodzą chrupkie, ale nie piją tłuszczu
Na jarmarku w Białymstoku nawet ciepły kompot ma swoją cenę. Stówka na osobę to minimum
Na jarmarku w Białymstoku nawet ciepły kompot ma swoją cenę. Stówka na osobę to minimum
NIE WYCHODŹ JESZCZE! MAMY COŚ SPECJALNIE DLA CIEBIE 🎯