oprac. Katarzyna Gileta28 lutego 2020, 14:29ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJDlaczego warto jeść pestkę z awokado Odkryj więcej Letnie drożdżówki z morelami i kruszonką. Słodka klasyka do kawki ZAPISZ ZAPISANO Grillowana kiełbasa z najlepszymi dodatkami. Już więcej nie podasz jej ze zwykłą kromką ZAPISZ ZAPISANO Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Awokado to jeden z najpopularniejszych zamienników masła. Warto jednak wiedzieć, że pestka awokado również może być użyta w kuchni, jako dodatek do potraw. kuchnia awokado przepis pestka z awokado +1 Zwiń Rozwiń