Składniki
- 25 dkg ugotowanych krewetek koktajlowych
 - 25 dkg ugotowanych, pokrojonych drobno polędwiczek wieprzowych
 - 2 szklanki kiełków soi lub fasoli
 - 1 główka pociętej w paseczki sałaty
 - 5 dkg sparzonego, pokrojonego drobno (2, 3 cm) makaronu sojowego
 - 1 łyżka posiekanej bazylii i naci kolendry
 - 1 szklanka sosu hoisin
 - 1 łyżka masła orzechowego ( masło utarte z orzeszkami ziemnymi)
 
Przepis
Wszystkie składniki farszu wymieszać, przyprawić. Papier ryżowy przygotować jak to podano wyżej. Rozłożyć na nim farsz, dokładnie zrolować. Podawać na liściu sałaty, udekorowane marchewką i makaronem sojowym z dodatkami tj. sosem hoisin i masłem orzechowym.
Źródło artykułu: kuchnia.wp.pl