ycipk-37punk
Te warzywa są zdrowsze po ugotowaniu

Te warzywa są zdrowsze po ugotowaniu

Na surowo mają mniej witamin.
Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie
ycipk-37punk

Każda dobrze zbilansowana dieta powinna być bogata w warzywa. W jakiej postaci powinniśmy je spożywać, by były dla nas najbardziej wartościowe? Nie zawsze surowe są najlepsze. Warzywa, które są zdrowsze po ugotowaniu, to szpinak, marchew, czy pomidory. Poznajcie powody.

POLECAMY:

ycipk-37punk

Cukinia – smaczne i niedoceniane warzywo

Ogórki małosolne według przepisu z 1895 roku

Fasolka szparagowa – zielona czy żółta

Polub WP Kuchnia
ycipk-37punk
ycipk-37punk
0
komentarze
Głosuj
Głosuj
0
Wow!
0
Ważne
0
Słabe
0
Straszne
Trwa ładowanie
.
.
.

ycipk-37punk