ycipk-1vzqc6
ycipk-1vzqc6
Takie przetwory możesz zrobić teraz na zimę. Pomysły zdradza Janek Paszkowski

Takie przetwory możesz zrobić teraz na zimę. Pomysły zdradza Janek Paszkowski

Janek Paszkowski brał udział w pierwszej edycji "Masterchefa", jest autorem książek i prowadzi własną restaurację. W rozmowie z Aleksandrą...

Jakie teraz przetwory możemy robićRozwiń

Transkrypcja:

Jakie teraz przetwory możemy robić Żeby były go Ojejku teraz Gdynia przecież nie możemy nie bo nie musimy ograniczać się do Do przetworów które są na Tak bo Truskawki już były teraz mamy śliwki mąż Śliwki w occie nie tylko Możemy robić dynie dynie marynowaną w occie Co jeszcze można nieoczywistego Przepraszam że o tej porze roku nie zrobimy natomiast na przykład bardzo Zalewane taką samą miksturę jak do marado jejku no Na ogórków Nazar Michał Goździków zabrał miał imbiru tak żeby to nabrało Takiej pikanterii Które z marchewkami super super się później Łącz Kiszone Gdynia kiszone ma kapusty też możemy się w to bawi także też możemy wyjść poza testchem Ogórka i Pusty Sok z marchewki Czy pomidory Czy cebulę Tak Aleksander bardzo takich znakomit Wydał książkę kiszonki Która jest znakomita i wszystkim tym którzy chcą się trochę zagłębić w Właź Temat kiszenia Polecam tą książkę Bo tam jest naprawdę Opisane i wytłumaczone jak bardzo istotne dla nas są właśnie Fermentować Bo to też jest To lubi Trzeba spożyć z aspektów zdrowotnego że to super działa Flora bakteryjna Naszą odporność na nasz humor na wszystko Jestem w naszym organiźmie odpowiedzialny Aleksander baron Chips To jest Toyota ścina ciekawe i dość na pewno kontrowersyjne ale Przyznam że nigdy Pstrąga ale musi smakować cię No tak naprawdę wszystko można Przeczytaj tylko odpowiednia dbałością Nie zapominanie o tym żeby to się nie A proces Uczynić Bardzo wartościowy na Czy nie ograniczamy się do ogórków nie ograniczamy się do Warzyw A co za Nie poleca Dzisiaj ja ze względu na to że możemy otrzymać Proces fermentacji i wytworzyć jakiś produkt Nigdy nie chodziłem Kiedyś Natomiast nigdy nie chciałem owoców Czemu umysł Jak mówię Nie bójmy się Expert Bo od tego jest kuchnia To później Wyrzucimy
ycipk-1vzqc6

ycipk-1vzqc6