21 czerwca 2019, 14:05ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJPokrzywa. Jak ją przyrządzić, by była jadalna? - Pokrzywa jest bardzo zdrowa i ma właściwości detoksykacyjne. Można łatwo wykorzystać ją w kuchni, dodając do szpinaku lub wykorzystując jako przyprawę - mówi Iwona Zasuwa, autorka serii książek "Smakoterapia" pokrzywa Zwiń opis materiału Rozwiń opis materiału Odkryj więcej Grillowana kiełbasa z najlepszymi dodatkami. Już więcej nie podasz jej ze zwykłą kromką ZAPISZ ZAPISANO Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Weź 2 ogórki, ser i kilka składników do doprawienia. Sałatka o niebo lepsza niż mizeria ZAPISZ ZAPISANO