Nowość od marki Knorr. Fix Panierka Chrupiący Kurczak – idealnie chrupiące mięso w trzech, przepysznych wariantach smakowych

Soczysty kurczak w panierce to jeden z ulubionych składników dań obiadowych w Polsce. Marka Knorr wyszła naprzeciw potrzebom konsumentów i stworzyła unikatowy na polskim rynku produkt, dzięki któremu przygotowanie pysznych posiłków będzie szybsze i łatwiejsze. Fix Panierka Chrupiący Kurczak w trzech wariantach smakowych – z czosnkiem, z papryką oraz serowy to gwarancja odpowiedniej chrupkości mięsa.

Źródło zdjęć: © Pexels

Aż 93% Polaków panieruje mięso lub warzywa co najmniej raz na dwa tygodnie[1]. Nie zawsze jednak efekt jest dla nich zadowalający. Konsumenci skarżą się, że trudno im dobrać odpowiednie proporcje składników, przez co panierka odchodzi od mięsa podczas smażenia, ma nieatrakcyjny kolor i nie jest chrupiąca.

Nowe produkty Knorr z linii Fix Panierka Chrupiący Kurczak są gwarancją doskonałej chrupkości panierki. Trzy warianty smakowe: z czosnkiem, z papryką i serowy to trzy nowe inspiracje na szybki i pyszny obiad.

Doskonała chrupkość i jakość składników

Wyrazisty smak i złoty kolor!

Fix Panierka Knorr Chrupiący Kurczak w uwielbianych przez konsumentów smakach to unikatowy produkt na rynku. W opakowaniu znalazły się m.in. składniki pochodzenia naturalnego, a Knorr jak zawsze gwarantuje wysoką jakość produktów. Do mieszanki wystarczy dodać jajko, by uzyskać idealną fakturę panierki, która podczas smażenia dokładnie przylega do mięsa i nie odkleja się. Przygotowane nuggetsy, panierowane kotlety i udka kurczaka prezentują się apetycznie, a smakują jeszcze lepiej. Panierkę Knorr można wykorzystać nie tylko do kurczaka, jest świetną opcją również dla wegetarian, którzy chcą urozmaicić codzienne posiłki. Doskonale sprawdzi się jako panierka do ulubionych warzyw i nada im extra chrupkość, a dzięki dużym kawałkom przypraw odpowiednio je doprawi i wzbogaci o apetyczny aromat. Podczas smażenia panierka nabiera atrakcyjnego, naturalnie złotego koloru. Z nowymi produktami Knorr każda panierka się uda!

© materiały partnera

 CHRUPIĄCY KURCZAK Z CZOSNKIEM

Spróbuj nowej, pysznej kompozycji ziół i bułki tartej z mocną nutą czosnku od Knorr. FIX Panierka CHRUPIĄCY KURCZAK Z CZOSNKIEM to aromatyczne połączenie specjalnej bułki tartej, czosnku, kolendry, cebuli, majeranku, papryki oraz pieprzu cayenne. Wystarczy, że dodasz do niej jajko i mięso, by uzyskać doskonale doprawione i bardzo chrupiące kotlety z kurczaka. Takiej chrupkości nie uzyskasz przygotowując panierkę samemu w domu!

© materiały partnera

CHRUPIĄCY KURCZAK Z PAPRYKĄ

Idealny pomysł na extra chrupiące nuggetsy z kurczaka! FIX Panierka CHRUPIĄCY KURCZAK Z PAPRYKĄ to sposób na szybkie i pyszne danie. Doskonała kompozycja dużych kawałków bułki tartej i warzyw, w tym: papryki, majeranku, liścia laurowego, tymianku, papryki wędzonej, papryki chilli, rozmarynu, kolendry i koncentratu pomidorowego, jest gwarancją idealnie doprawionego i extra chrupiącego mięsa.

© materiały partnera

CHRUPIĄCY KURCZAK SEROWY

Kompozycja specjalnej bułki tartej i mieszanki serów, w tym m.in. Cheddara, mozzarelli, Goudy, Ementalera i warzyw – papryki chilli, czosnku i pieprzu, to gwarancja wyrazistego smaku i aromatu. Upiecz udka kurczaka z panierką Knorr w piekarniku, a zobaczysz, że Twoja rodzina pokocha ten pomysł na obiad. Musisz jedynie dodać jajko i mięso, a Knorr zagwarantuje Ci super chrupką serową panierkę, która idealnie przylega i nie odkleja się od mięsa, jednocześnie doprawiając je i nadając pysznego smaku.

Materiał prasowy Knorr
Źródło artykułu: Materiał Partnera

Wybrane dla Ciebie

Biedronka zaszalała z ceną, Lidl też kusi. Ta niedoceniona ryba jest przepyszna z piekarnika
Biedronka zaszalała z ceną, Lidl też kusi. Ta niedoceniona ryba jest przepyszna z piekarnika
Dietetyczka poleca ten ser na odchudzanie. Sporo białka i kremowa konsystencja
Dietetyczka poleca ten ser na odchudzanie. Sporo białka i kremowa konsystencja
Karkówkę piekę tylko w tej temperaturze. Zawsze wychodzi soczysta i delikatna
Karkówkę piekę tylko w tej temperaturze. Zawsze wychodzi soczysta i delikatna
Smażę na nim kurki zamiast na maśle. Wychodzą smaczniejsze i chrupiące, ale się nie przypalają
Smażę na nim kurki zamiast na maśle. Wychodzą smaczniejsze i chrupiące, ale się nie przypalają
Czy można jeść spleśniały ser po odkrojeniu pleśni? Wiele osób wciąż nie wie
Czy można jeść spleśniały ser po odkrojeniu pleśni? Wiele osób wciąż nie wie
Czy obraną cebulę trzeba przechowywać w lodówce? Wiele osób wciąż popełnia błąd
Czy obraną cebulę trzeba przechowywać w lodówce? Wiele osób wciąż popełnia błąd
Dodaj do rosołu w całości. Będzie idealnie klarowny i nabierze pięknego koloru
Dodaj do rosołu w całości. Będzie idealnie klarowny i nabierze pięknego koloru
Mięso idealne dla dzieci oraz seniorów. Ogrom minerałów i białka, a mało tłuszczu
Mięso idealne dla dzieci oraz seniorów. Ogrom minerałów i białka, a mało tłuszczu
Tych grzybów nigdy nie susz. Tracą smak, konsystencję, a nawet stają się niestrawne
Tych grzybów nigdy nie susz. Tracą smak, konsystencję, a nawet stają się niestrawne
Znajdziesz w każdym warzywniaku, ale zapomniana. Doskonała na stłuszczoną wątrobę i problemy z jelitami
Znajdziesz w każdym warzywniaku, ale zapomniana. Doskonała na stłuszczoną wątrobę i problemy z jelitami
Najdroższe grzyby. Kilogram kosztuje 250 tys. zł, ale niewielu odważy się je zbierać
Najdroższe grzyby. Kilogram kosztuje 250 tys. zł, ale niewielu odważy się je zbierać
Kiedyś jadali go tylko chińscy cesarze. Dziś ten grzyb rośnie też w Polsce, ale jest mało znany
Kiedyś jadali go tylko chińscy cesarze. Dziś ten grzyb rośnie też w Polsce, ale jest mało znany