Mięsny kociołek z warzywami
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 2-3 |
- • Szynka w marynacie ZM Pekpol
- • Marchewka, papryka, cebula lub mieszanka warzyw mrożonych
- • Natka pietruszki
- • Papryczka chilli
- • Ząbek czosnku
- • Sól, pieprz
Mięso pokroić w kostkę i wymieszać z pokrojonymi warzywami oraz posiekaną natką w naczyniu żaroodpornym. Lekko przyprawić solą i pieprzem. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopniu na 15-20 minut. Po wyjęciu posypać posiekaną papryczką chilli. Podawać z pełnoziarnistym pieczywem.
Przepis dodał użytkownik gastrosfera
Kategoria przepisów | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
Komentarze