Trwa ładowanie...
d43j1oa
d43j1oa

Mięsny kociołek z warzywami

Przepis
Oceń jako pierwszy:
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

2-3

Zdjęcie
Składniki
  • • Szynka w marynacie ZM Pekpol
  • • Marchewka, papryka, cebula lub mieszanka warzyw mrożonych
  • • Natka pietruszki
  • • Papryczka chilli
  • • Ząbek czosnku
  • • Sól, pieprz
Przepis

Mięso pokroić w kostkę i wymieszać z pokrojonymi warzywami oraz posiekaną natką w naczyniu żaroodpornym. Lekko przyprawić solą i pieprzem. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopniu na 15-20 minut. Po wyjęciu posypać posiekaną papryczką chilli. Podawać z pełnoziarnistym pieczywem.

Przepis dodał użytkownik gastrosfera

Mięsny kociołek z warzywami
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

Share
d43j1oa
d43j1oa
d43j1oa
d43j1oa
d43j1oa