Hit PRL w prostym przepisie. Genialna pasta na kanapki z wędzoną makrelą
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 2 |
- Jajka obierz i pokrój w drobną kosteczkę lub rozgnieć widelcem. Poszatkuj szczypiorek lub koperek. Szalotki obierz i posiekaj. Dodaj do jajek.
- Z makreli usuń skórę i ości. Mięso ryby dodaj do pozostałych składników.
- Dodaj majonez, dopraw do smaku sola i pieprzem. Wymieszaj dokładnie i odstaw na 15 minut, by smaki się przegryzły.
- Podawaj z grzankami lub bagietką.
Chcesz się pochwalić swoimi kulinarnymi osiągnięciami? Masz ciekawy przepis? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl
Kategoria przepisów | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
Komentarze