Trwa ładowanie...
d162naz
12-02-2015 14:51

Fusilli z łososiem i pesto

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d162naz
Składniki
  • Składniki na 4 porcje:
  • • 400g makaronu świderki Arrighi
  • • 6 łyżek Pesto alla Genovese Grand'Italia
  • • 300g wędzonego łososia
  • • 1 posiekana cukinia
  • • 1 garść świeżej bazylii
  • • oliwa z oliwek extra vergine Olitalia
  • • 100 g startego parmezanu
Przepis

1.Ugotuj makaron al dente w osolonej wodzie. 2. Na oliwie z oliwek zeszklij cukinię. 3. Dodaj odcedzony makaron, łososia i pesto i dokładnie wymieszaj na wolnym ogniu. 4. Fusilli podawaj z bazylią i posypane parmezanem.Więcej inspirujących przepisów znajdziesz na: www.indexfood.pl
oraz na www.facebook.com/kuchnia.wloska

Przepis dodał użytkownik A

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d162naz
d162naz
d162naz
Więcej tematów
d162naz