Trwa ładowanie...
d23uivl
d23uivl

Fusilli z łososiem i pesto

Przepis
Oceń jako pierwszy:
Zdjęcie
Zdjęcie
Składniki
  • Składniki na 4 porcje:
  • • 400g makaronu świderki Arrighi
  • • 6 łyżek Pesto alla Genovese Grand'Italia
  • • 300g wędzonego łososia
  • • 1 posiekana cukinia
  • • 1 garść świeżej bazylii
  • • oliwa z oliwek extra vergine Olitalia
  • • 100 g startego parmezanu
Przepis

1.Ugotuj makaron al dente w osolonej wodzie. 2. Na oliwie z oliwek zeszklij cukinię. 3. Dodaj odcedzony makaron, łososia i pesto i dokładnie wymieszaj na wolnym ogniu. 4. Fusilli podawaj z bazylią i posypane parmezanem.Więcej inspirujących przepisów znajdziesz na: www.indexfood.pl
oraz na www.facebook.com/kuchnia.wloska

Przepis dodał użytkownik A

d23uivl

Podziel się opinią

Share
d23uivl

d23uivl
d23uivl
d23uivl