Trwa ładowanie...
dziba61
12-02-2015 14:51

Fusilli z łososiem i pesto

Przepis
Oceń jako pierwszy:
dziba61
Składniki
  • Składniki na 4 porcje:
  • • 400g makaronu świderki Arrighi
  • • 6 łyżek Pesto alla Genovese Grand'Italia
  • • 300g wędzonego łososia
  • • 1 posiekana cukinia
  • • 1 garść świeżej bazylii
  • • oliwa z oliwek extra vergine Olitalia
  • • 100 g startego parmezanu
Przepis

1.Ugotuj makaron al dente w osolonej wodzie. 2. Na oliwie z oliwek zeszklij cukinię. 3. Dodaj odcedzony makaron, łososia i pesto i dokładnie wymieszaj na wolnym ogniu. 4. Fusilli podawaj z bazylią i posypane parmezanem.Więcej inspirujących przepisów znajdziesz na: www.indexfood.pl
oraz na www.facebook.com/kuchnia.wloska

Przepis dodał użytkownik A

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dziba61
dziba61
dziba61
Więcej tematów
dziba61

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj