Pasta jajeczna. Najlepsza na śniadanie
Co powiecie na szybkie i pyszne śniadanie? Brzmi zachęcająco. Zatem mamy dla was sprawdzony przepis na pastę jajeczną. Możecie przygotować ją dzień wcześniej, a rano wyjąć z lodówki i posmarować świeży chleb.
Czas przygotowania: | |
Kalorie: | 418 |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 2 |
Rodzaj diety: |
- Jajka ugotuj na twardo. Pokrój w kosteczkę.
- Dodaj drobno pokrojony szczypiorek, zmiażdżony ząbek czosnku i masło. Przypraw do smaku.
- Wszystkie składniki delikatnie i starannie wymieszaj. Pasta jest gotowa. Najlepiej smakuje ze świeżymi bułeczkami.
Przepis dodał użytkownik agajolaw
Kategoria przepisów | |
Rodzaj potrawy | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
Komentarze