Trwa ładowanie...
d17k4om
05-05-2008 11:20

Dorsz pieczony w folii

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d17k4om
Składniki
  • świeży dorsz
  • przyprawa do ryb
  • sól
  • pieprz mielony
  • majeranek
Przepis

Dorsza dokładnie nacieramy przyprawami i solą.
Odstawiamy na godzinę do lodówki, aby nabrał aromatu.
Następnie zawijamy w folię aluminiową i umieszczamy w naczyniu do zapiekania.

Tak przygotowana rybę można piec w piekarniku lub na grillu.

Przepis dodał użytkownik AnnMarie

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d17k4om
d17k4om
d17k4om
Więcej tematów
d17k4om

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj