Trwa ładowanie...

Dobry chleb - jak go rozpoznać?

Barbara Kreft – dietetyk; o tym, czym się powinien charakteryzować dobry chleb, z jakiej mąki są wypiekane najlepsze chleby oraz czy lepszy jest chleb na drożdżach, czy zakwasie

d3p83l0
d3p83l0

Oferta pieczywa na rynku jest naprawdę szeroka. Jak jednak wybrać produkt, który w swoim składzie ma zdrowe i naturalne składniki? Dietetyk Barbara Kreft wymienia najważniejsze cechy, jakie powinien mieć dobry chleb. Specjalistka podpowiada również z jakiej mąki wypiekane są najlepsze bochenki, wyjaśnia różnicę między wypiekami na drożdżach i na zakwasie, a także wskazuje praktyczne porady w trakcie zakupów.

d3p83l0
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3p83l0
Więcej tematów