Trwa ładowanie...

Dobry chleb - jak go rozpoznać?

Barbara Kreft – dietetyk; o tym, czym się powinien charakteryzować dobry chleb, z jakiej mąki są wypiekane najlepsze chleby oraz czy lepszy jest chleb na drożdżach, czy zakwasie

Share
dc2bitl

Oferta pieczywa na rynku jest naprawdę szeroka. Jak jednak wybrać produkt, który w swoim składzie ma zdrowe i naturalne składniki? Dietetyk Barbara Kreft wymienia najważniejsze cechy, jakie powinien mieć dobry chleb. Specjalistka podpowiada również z jakiej mąki wypiekane są najlepsze bochenki, wyjaśnia różnicę między wypiekami na drożdżach i na zakwasie, a także wskazuje praktyczne porady w trakcie zakupów.

Oceń jakość artykułu:
Zależy nam na podnoszeniu jakości naszego dziennikarstwa. Twoja opinia jest dla nas ważna!
dc2bitl

Podziel się opinią

Share

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dc2bitl
dc2bitl
Więcej tematów