Dinner in the sky w samym centrum stolicy 4-6 września 2015
W pierwszy weekend września, nad Placu Defilad wznosić się będzie podniebna restauracja. Przy stole Dinner in the Sky, będzie można skosztować specjałów podniebnych szefów kuchni, którzy przygotują wyjątkowy poczęstunek.
W pierwszy weekend września, nad Placu Defilad wznosić się będzie podniebna restauracja. Przy stole Dinner in the Sky, będzie można skosztować specjałów podniebnych szefów kuchni, którzy przygotują wyjątkowy poczęstunek (na platformie gościć będzie m.in. szef warszawskiego hotelu Hilton - Andrzej Lejman). Dodatkowo oprócz doznań smakowych, gwarantujemy moc dodatkowych wrażeń, gdyż wszystkie dania serwowane będą ok 45 metrów nad ziemią.
Dlatego, też zapraszamy wszystkie osoby, które gustują w wyszukanej kuchni, a zarazem gościły już w każdej dobrej Warszawskiej restauracji, do udziału w dostępnych pakietach: Coffee break, Cocktail , Lunch, czy też Dinner in the Sky.
Niebiańska kuchnia – Niepowtarzalne widoki – Niezapomniane doznania
Posmakuj Warszawy wszystkimi zmysłami!
Rezerwacja miejsc: www.dinnerinthesky.info
Dinner in the Sky
Koncepcja stworzenia platformy Dinner in the Sky, narodziła się w Belgii, jednak w bardzo szybkim czasie, pomysł na organizację podniebnych eventów rozprzestrzenił się na cały świat. W dniu dzisiejszym Dinner in the Sky dostępny jest już w ponad 40 krajach na świecie: USA, Brazylia, Francja, Hiszpania, Chorwacja, Australia, itp. A już niedługo Dinner in the Sky obchodzić będzie 10 -lecie istnienia na rynku światowym. W 2010 roku platforma pojawiła się na rynku Polskim.
Na platformie Dinner in the Sky istnieje możliwość zorganizowania, tak jak sama nazwa wskazuje podniebnych kolacji, spotkań biznesowych, konferencji prasowych czy też prezentacji nowych produktów. Możliwości wykorzystania podniebnego stołu jest wiele, a wszystko zależy od koncepcji planowanego wydarzenia.
Przy platformie Dinner in the Sky, za jednym razem mogą zasiąść 22 osoby, które zapinane są w specjalne pasy bezpieczeństwa. Po środku platformy znajdują się dodatkowo miejsca stojące dla członków obsługi podniebnego stołu: kucharz, kelner, barman, czy też animator, muzyk, fotograf, itp.
Gdy wszyscy goście zasiądą już na swoich miejscach, platforma za pomocą dźwigu o masie min. 160 ton, podnoszona jest na wysokość ok 50 metrów nad ziemią i to właśnie na tej wysokości, szefowie kuchni serwują swoje potrawy Gościom, którzy smakując wykwintnych potraw mogą jednocześnie podziwiać przepiękną panoramę okolic.
Platforma Dinner in the Sky jest w 100 procentach mobilna, dlatego też event można zorganizować na terenie całego kraj.
To właśnie dzięki odpowiednio dobranym lokalizacją które gwarantują wspaniałe widoki oraz spektakularnej oprawie jak i wykwintnej kuchni, która serwowana jest na wysokości ok 50 metrów nad ziemią, Uczestnicy danego wydarzenia mogą przeżyć niezapomniane chwile in the Sky.
Za sprawą nieograniczonych możliwości wyreżyserowania eventu Dinner in the Sky znalazł się na liście World's most extravagant meals opublikowanych przez magazyn Forbes.