Dinner in the sky w samym centrum stolicy 4-6 września 2015

W pierwszy weekend września, nad Placu Defilad wznosić się będzie podniebna restauracja. Przy stole Dinner in the Sky, będzie można skosztować specjałów podniebnych szefów kuchni, którzy przygotują wyjątkowy poczęstunek.

Obraz
Źródło zdjęć: © materiały prasowe

W pierwszy weekend września, nad Placu Defilad wznosić się będzie podniebna restauracja. Przy stole Dinner in the Sky, będzie można skosztować specjałów podniebnych szefów kuchni, którzy przygotują wyjątkowy poczęstunek (na platformie gościć będzie m.in. szef warszawskiego hotelu Hilton - Andrzej Lejman). Dodatkowo oprócz doznań smakowych, gwarantujemy moc dodatkowych wrażeń, gdyż wszystkie dania serwowane będą ok 45 metrów nad ziemią.

Dlatego, też zapraszamy wszystkie osoby, które gustują w wyszukanej kuchni, a zarazem gościły już w każdej dobrej Warszawskiej restauracji, do udziału w dostępnych pakietach: Coffee break, Cocktail , Lunch, czy też Dinner in the Sky.

Niebiańska kuchnia – Niepowtarzalne widoki – Niezapomniane doznania

Posmakuj Warszawy wszystkimi zmysłami!

Rezerwacja miejsc: www.dinnerinthesky.info

Dinner in the Sky

Koncepcja stworzenia platformy Dinner in the Sky, narodziła się w Belgii, jednak w bardzo szybkim czasie, pomysł na organizację podniebnych eventów rozprzestrzenił się na cały świat. W dniu dzisiejszym Dinner in the Sky dostępny jest już w ponad 40 krajach na świecie: USA, Brazylia, Francja, Hiszpania, Chorwacja, Australia, itp. A już niedługo Dinner in the Sky obchodzić będzie 10 -lecie istnienia na rynku światowym. W 2010 roku platforma pojawiła się na rynku Polskim.

Na platformie Dinner in the Sky istnieje możliwość zorganizowania, tak jak sama nazwa wskazuje podniebnych kolacji, spotkań biznesowych, konferencji prasowych czy też prezentacji nowych produktów. Możliwości wykorzystania podniebnego stołu jest wiele, a wszystko zależy od koncepcji planowanego wydarzenia.

Obraz
© (fot. materiały prasowe)

Przy platformie Dinner in the Sky, za jednym razem mogą zasiąść 22 osoby, które zapinane są w specjalne pasy bezpieczeństwa. Po środku platformy znajdują się dodatkowo miejsca stojące dla członków obsługi podniebnego stołu: kucharz, kelner, barman, czy też animator, muzyk, fotograf, itp.

Gdy wszyscy goście zasiądą już na swoich miejscach, platforma za pomocą dźwigu o masie min. 160 ton, podnoszona jest na wysokość ok 50 metrów nad ziemią i to właśnie na tej wysokości, szefowie kuchni serwują swoje potrawy Gościom, którzy smakując wykwintnych potraw mogą jednocześnie podziwiać przepiękną panoramę okolic.

Platforma Dinner in the Sky jest w 100 procentach mobilna, dlatego też event można zorganizować na terenie całego kraj.

To właśnie dzięki odpowiednio dobranym lokalizacją które gwarantują wspaniałe widoki oraz spektakularnej oprawie jak i wykwintnej kuchni, która serwowana jest na wysokości ok 50 metrów nad ziemią, Uczestnicy danego wydarzenia mogą przeżyć niezapomniane chwile in the Sky.

Za sprawą nieograniczonych możliwości wyreżyserowania eventu Dinner in the Sky znalazł się na liście World's most extravagant meals opublikowanych przez magazyn Forbes.

Źródło artykułu: Informacja prasowa
Wybrane dla Ciebie
To deser, który jem niemal codziennie. Skończyły się moje problemy z brzuchem i jelitami
To deser, który jem niemal codziennie. Skończyły się moje problemy z brzuchem i jelitami
Czerwona plamka na jajku. Mało kto wie, co oznacza i czy można je bezpiecznie zjeść
Czerwona plamka na jajku. Mało kto wie, co oznacza i czy można je bezpiecznie zjeść
Wymiata złogi z jelit i pomaga w odchudzaniu. Idealna dla sercowców
Wymiata złogi z jelit i pomaga w odchudzaniu. Idealna dla sercowców
Brudne słoiki wyrzucaj do tego kosza. Wielu popełnia błąd
Brudne słoiki wyrzucaj do tego kosza. Wielu popełnia błąd
Rzadko gości w naszej kuchnni. Chroni serce i poprawia pamięć, dlatego jest idealny dla seniorów
Rzadko gości w naszej kuchnni. Chroni serce i poprawia pamięć, dlatego jest idealny dla seniorów
Mięso delikatne jak żadne inne. Ma mało tłuszczu, za to pełno białka i żelaza
Mięso delikatne jak żadne inne. Ma mało tłuszczu, za to pełno białka i żelaza
Wypij rano przed śniadaniem. Pomoże obniżyć cukier
Wypij rano przed śniadaniem. Pomoże obniżyć cukier
Jest bardzo podobna do jarzynowej, ale tysiąc razy lepsza. Na Boże Narodzenie zachwycę wszystkich pomysłem
Jest bardzo podobna do jarzynowej, ale tysiąc razy lepsza. Na Boże Narodzenie zachwycę wszystkich pomysłem
Lepsza niż z kawiarni. Doskonale rozgrzewa, dodaje energii i poprawia koncentrację
Lepsza niż z kawiarni. Doskonale rozgrzewa, dodaje energii i poprawia koncentrację
Wystarczy dolać pół szklanki do masy. Mielone wychodzą delikatne, pulchne, ale mają chrupką skórkę
Wystarczy dolać pół szklanki do masy. Mielone wychodzą delikatne, pulchne, ale mają chrupką skórkę
Dodaję łyżkę do placków ziemniaczanych. Wychodzą chrupkie, ale nie piją tłuszczu
Dodaję łyżkę do placków ziemniaczanych. Wychodzą chrupkie, ale nie piją tłuszczu
Na jarmarku w Białymstoku nawet ciepły kompot ma swoją cenę. Stówka na osobę to minimum
Na jarmarku w Białymstoku nawet ciepły kompot ma swoją cenę. Stówka na osobę to minimum
MOŻE JESZCZE JEDEN ARTYKUŁ? ZOBACZ CO POLECAMY 🌟