Co myśli rodowity Włoch o polskiej Wigilii? Marco Ghia odpowiada
U nich babka, u nas makowiec, ale tradycje rodzinne te same. Marco Ghia, szef kuchni Akademii Kulinarnej Whirlpool, zdradził co zawsze przygotowuje na Święta i czym zachwyciły go polskie zwyczaje.
U nas w domu Ja jestem ubieranki O… Rozwiń
Transkrypcja:
U nas w domu Ja jestem ubieranki
Oprócz tego że jestem Włochem albo
Ponad wszystko jestem Bydgoszcz
Także na pewno pan to nie taka babka drożdżowa które już
Zwierzę w całe Włochy Ale to u nas
Czy wróciła
Fantastyczno pachnąca masło
Potem na pewno się odnajdą lasagne
Odnajdą się z sałaty z rybami
Po prostu zawsze zawsze zawsze
Tony krem z mascarpone któremu
Towarzyszyć pamiątkową tak to są podstawy
Tapety
Co przyjedzie to jest fantastyczna
A jak reagujesz na karpia na barszcz z uszkami
Ja reaguję bardzo dobry jaką Włoch na karpia na wsi
Jebać się inne
Tradycje potrawy Uważam że
Macie przepiękną w Polsce tradycje świąteczne
Bardzo zazdroszczę bo we Włoszech już się robiło troszkę bardziej
Komercyjny oprócz też
Idziemy na mistrza
Na pasterskiej tak dalej
Ten duch
Jesziwa
Jest taki taki
Tak