Trwa ładowanie...
ycipk-4dl9pu
Cenne właściwości oleju rzepakowego

Cenne właściwości oleju rzepakowego

Można na nim smażyć bez utraty cennych właściwości.
Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie
ycipk-4dl9pu

Olej rzepakowy to olej, który każdy posiada w swojej kuchni. Jest zdrowszy nawet od oliwy z oliwek. Ma dwa razy mniej złych kwasów nasyconych, co stawia go na pierwszym miejscu wśród podobnych mu produktów. To znaczy, że chroni układ krążenia, serce i mózg. Zawiera także cenne kwasy omega 3, dlatego do diety powinny włączyć go osoby, które nie jedzą ryb.

Olej rzepakowy można podgrzewać do wysokiej temperatury i nie straci on cennych właściwości. Pod warunkiem, że wymieniamy go przed każdym wlaniem na patelnię. Optymalny czas smażenia to nie więcej niż pół godziny.

ycipk-4dl9pu

Naturalne smakołyki spalające tłuszcz

Olej konopny dla zdrowia i smaku

Polub WP Kuchnia
0
komentarze
Głosuj
Głosuj
0
Wow!
0
Ważne
0
Słabe
0
Straszne
Trwa ładowanie
.
.
.

ycipk-4dl9pu

ycipk-4dl9pu
ycipk-4dl9pu