Sałatka i placki ziemniaczane z kiszonym łososiem
Mikołaj Rey z "Dzień Dobry TVN" wybrał się do Kamienia Pomorskiego, aby sprawdzić, jak smakuje kiszony łosoś. Ryba ta jest przyprawiana własnoręcznie dobraną kompozycją polskich ziół, przypraw oraz czosnkiem. Łosoś przechowywany jest w odpowiednich warunkach, w niskiej temperaturze, przechodzi proces kiszenia, dzięki czemu uzyskuje niepowtarzalny smak i aromat. Dzięki specjalnym próżniowym opakowaniom można go zabrać na wynos. Kucharz razem z Natalią Zubowicz, która na co dzień serwuje ten przysmak, przygotował sałatkę i placki ziemniaczane z łososiem kiszonym.
Mikołaj Rey z "Dzień Dobry TVN" wybrał się do Kamienia Pomorskiego, aby sprawdzić, jak smakuje kiszony łosoś.
Ryba ta jest przyprawiana własnoręcznie dobraną kompozycją polskich ziół, przypraw oraz czosnkiem. Łosoś przechowywany jest w odpowiednich warunkach, w niskiej temperaturze, przechodzi proces kiszenia, dzięki czemu uzyskuje niepowtarzalny smak i aromat. Dzięki specjalnym próżniowym opakowaniom można go zabrać na wynos. Kucharz razem z Natalią Zubowicz, która na co dzień serwuje ten przysmak, przygotował sałatkę i placki ziemniaczane z kiszonym łososiem.