Trwa ładowanie...

Ta szarlotka nie wymaga pieczenia

Wystarczy zawinąć jabłka w kupione wcześniej tortille.

d106r7a
d106r7a

W Polsce trwa sezon na jabłka. Warto wykorzystać je w kuchni. Anna Starmach podała przepisy na szarlotki w nowej odsłonie. Przygotowała kieszonki z kruchego ciasta z farszem z jabłek i krówek oraz jabłka faszerowane. Na koniec zaprezentowała tortille z jabłkiem – doskonały pomysł dla tych, którzy nie potrafią bądź nie lubią piec ciast. Danie stanie się świetną przekąską do pracy czy na imprezę.

Katarzyna Byczko, uczestniczka programu "Master Chef", zdradziła przepis na piersi faszerowane jabłkami w szynce parmeńskiej z wasabi.

d106r7a
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d106r7a
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj