Trwa ładowanie...

Ta szarlotka nie wymaga pieczenia

Wystarczy zawinąć jabłka w kupione wcześniej tortille.

d11i16y
d11i16y

W Polsce trwa sezon na jabłka. Warto wykorzystać je w kuchni. Anna Starmach podała przepisy na szarlotki w nowej odsłonie. Przygotowała kieszonki z kruchego ciasta z farszem z jabłek i krówek oraz jabłka faszerowane. Na koniec zaprezentowała tortille z jabłkiem – doskonały pomysł dla tych, którzy nie potrafią bądź nie lubią piec ciast. Danie stanie się świetną przekąską do pracy czy na imprezę.

Katarzyna Byczko, uczestniczka programu "Master Chef", zdradziła przepis na piersi faszerowane jabłkami w szynce parmeńskiej z wasabi.

d11i16y
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d11i16y
Więcej tematów