Sfermentowane jedzenie - dziwne i zdrowe
Sfermentowane jedzenie? To nie brzmi zbyt apetycznie. Jednak produkty te są wszechobecne i bardzo zdrowe. Bez nich praktycznie żadna dieta nie jest pełna, choć ich zapach może czasem odstraszać. Oto najlepsze światowe przysmak
Sfermentowane jedzenie? To nie brzmi zbyt apetycznie. Jednak produkty te są wszechobecne i bardzo zdrowe. Bez nich praktycznie żadna dieta nie jest pełna, choć ich zapach może czasem odstraszać. Oto najlepsze światowe przysmaki
Kiszone pomidory
Pomidory "prosto z grządki" nie są dostępne zbyt długo. By zachowały swoje zdrowotne właściwości, można je zakisić - w krajach rosyjskojęzycznych to bardzo popularny sposób przetwarzania tych warzyw. Kiszone pomidory nie tracą witamin, swojego smaku, a są wzbogacone o bakteriobójcze właściwości.
AD/mmch/kuchnia.wp.pl