Trwa ładowanie...
d3e553f
25-02-2014 14:12

SAŁATKA Z FIOLETOWYCH (TRUFLOWYCH) ZIEMNIAKÓW, JAJ PRZEPIÓRCZYCH, RUKOLI I KIEŁKÓW RZODKIEWKI

Przepis
4.7
(3 głosy)
Oceń:
d3e553f
Składniki
  • 600 g fioletowych (truflowych) ziemniaków
  • 12 jaj przepiórczych
  • garść rukoli
  • 3 łyżki kiełków rzodkiewki
  • 2 łyżki majonezu
  • sól
Przepis

Ziemniaki umyć, gotować na parze lub w wodzie ok. 20 minut.Odcedzić, wystudzić, obrać i pokroić w kostkę. Pozostałe składniki pokroić i wymieszać z ziemniakami i majonezem

Przepis dodał użytkownik Lika

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3e553f
d3e553f
d3e553f
Więcej tematów
d3e553f