Trwa ładowanie...
d2wit3e
25-02-2014 14:12

SAŁATKA Z FIOLETOWYCH (TRUFLOWYCH) ZIEMNIAKÓW, JAJ PRZEPIÓRCZYCH, RUKOLI I KIEŁKÓW RZODKIEWKI

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2wit3e
Składniki
  • 600 g fioletowych (truflowych) ziemniaków
  • 12 jaj przepiórczych
  • garść rukoli
  • 3 łyżki kiełków rzodkiewki
  • 2 łyżki majonezu
  • sól
Przepis

Ziemniaki umyć, gotować na parze lub w wodzie ok. 20 minut.Odcedzić, wystudzić, obrać i pokroić w kostkę. Pozostałe składniki pokroić i wymieszać z ziemniakami i majonezem

Przepis dodał użytkownik Lika

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2wit3e
d2wit3e
d2wit3e
Więcej tematów
d2wit3e

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj