Kuchnia polska
Kuchnie Świata
Przepisy
ABC Gotowania
Jedz zdrowo
Rozmowy w kuchni
Zaloguj
Prl
Wróć do góry
11 września 2018
Luiza Nowak
Nie tylko dla jaroszy. Sentymentalny wtorek: kotlety jajeczne
Zapisz na później
24 kwietnia 2018
Katarzyna Gileta
Szyszki z ryżu preparowanego. Przypomnij sobie słodki smak PRL
Zapisz na później
10 marca 2018
Małgorzata Kijowska
Awanturka rodem z PRL. Pasta dla smaku i zdrowia
Zapisz na później
6 marca 2018
Rafał Natorski
Radomianka czy wuzetka? Historia słynnego ciastka
Zapisz na później
11 lutego 2018
oprac. Magda Pomorska
Historie chleba, o których nie pamiętamy. A szkoda
Zapisz na później
30 grudnia 2017
Małgorzata Kijowska
Sylwestrowe przekąski PRL. Przysmaki z minionej epoki wracają
Zapisz na później
5 grudnia 2017
Redakcja
Lorneta i meduza, czyli czar PRL. Zakąski, które warto sobie przypomnieć
Zapisz na później
21 listopada 2017
Rafał Natorski
PRL po wypłacie: pręga wołowa. Jak ją jedzono i jak ją przyrządzić?
Zapisz na później