Trwa ładowanie...
dpgkzud
05-02-2015 22:07

Pierzynka z chleba i parmezanu do pyz

Przepis
5.0
(3 głosy)
Oceń:
dpgkzud
Składniki
  • 50 g masła
  • 1 ząbek czosnku
  • 2 kromki pieczywa tostowego
  • 40 g startego parmezanu/corregio/grana padano
  • kluski/pyzy/kopytka/pierogi
Przepis

Masło rozgrzewamy na niewielkiej patelni i szklimy na nim przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodajemy pokruszone kromki chleba, mieszamy i podsmażamy przez ok. 2-3 minuty.

Ugotowane wcześniej pyzy/kluski/pierogi/kopytka posypujemy pierzynką oraz startym parmezanem. Możemy również dodać posiekanej natki pietruszki.

Polecamy w wydaniu internetowym www.tanio-szybko-smacznie.pl

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dpgkzud
dpgkzud
dpgkzud
Więcej tematów
dpgkzud