Trwa ładowanie...

Naleśniki w nowym wydaniu

Monika Mrozowska w kuchni

d1bh9zv
d1bh9zv

Jak w kuchni wykorzystać rokitnik, czarny bez i dziką różę? Aktorka Monika Mrozowska przygotowała naleśniki jaglane bezglutenowe i bez cukru, sałatkę z pęczakiem, burakiem i rokitnikiem oraz bułeczki drożdżowe bez cukru, jaj i mleka.

Naleśniki jaglane bezglutenowe i bez cukru

*Składniki: *
100 g płatków jaglanych
2 jajka
3/4 szklanki mleka
50 g masła
szczypta soli
owoce do przybrania
gęste mleko kokosowe w puszce
dżem z czarnego bzu

*Przygotowanie: *
Płatki jaglane zalać mlekiem, dodać masło i szczyptę soli. Wbić jajka, wlać mleko kokosowe. Smażyć jak normalne naleśniki. Usmażone naleśniki posmarować dżemem i ozdobić owocami.

d1bh9zv

Bananowo-kokosowe placuszki z borówkami

d1bh9zv
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1bh9zv
Więcej tematów