Trwa ładowanie...

Naleśniki w nowym wydaniu

Monika Mrozowska w kuchni

d4fudwc
d4fudwc

Jak w kuchni wykorzystać rokitnik, czarny bez i dziką różę? Aktorka Monika Mrozowska przygotowała naleśniki jaglane bezglutenowe i bez cukru, sałatkę z pęczakiem, burakiem i rokitnikiem oraz bułeczki drożdżowe bez cukru, jaj i mleka.

Naleśniki jaglane bezglutenowe i bez cukru

*Składniki: *
100 g płatków jaglanych
2 jajka
3/4 szklanki mleka
50 g masła
szczypta soli
owoce do przybrania
gęste mleko kokosowe w puszce
dżem z czarnego bzu

*Przygotowanie: *
Płatki jaglane zalać mlekiem, dodać masło i szczyptę soli. Wbić jajka, wlać mleko kokosowe. Smażyć jak normalne naleśniki. Usmażone naleśniki posmarować dżemem i ozdobić owocami.

d4fudwc
d4fudwc
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4fudwc
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj